Fog light install help - Page 3 - Scion XB Forum
User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #21 of 22 (permalink) Old 06-05-2015, 09:10 AM
Junior Member
 
illikiwi's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: New Hampshire
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Default I'm having the same problem

I'm having the same issue after putting in an add a circuit for some interior lighting. All fuses are working proper, but my HVAC lighting no longer comes on. Has anyone found a fix for this yet? It seems to be a common problem with HVAC lighting to aftermarket radios but I haven't seen a single post about a resolution! Im trying to ask in active threads about this because I'm desperate!

2008 Scion XB, Silver, 180K
♫♪.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.♫♪
www.soundcloud.com/illikiwi
illikiwi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 22 (permalink) Old 06-12-2015, 11:59 PM
Junior Member
 
illikiwi's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: New Hampshire
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Default

where did you end up finding this fuse? Im having the same problem

2008 Scion XB, Silver, 180K
♫♪.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.♫♪
www.soundcloud.com/illikiwi
illikiwi is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome