Magic Link - Scion XB Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 08-23-2007, 11:22 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 69
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via AIM to Indemnity83 Send a message via Yahoo to Indemnity83
(Thread Starter)
Default Magic Link

When reading a thread page like this one. If you click on the ">> Advertising" link that is just below the navigation bar, the block with all those links disappears, and nothing happens...

I see this behavior on FireFox, but I couldn't test it on IE. For some reason IE isn't showing thread pages at all.... all I get is the header, but this might be something wrong with my computer and not with the site.



Indemnity83 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 08-23-2007, 12:02 PM
Administrator
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,904
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Default Re: Magic Link

I'd like to know if anyone else is experiencing this since I've tested the links on multiple computers using Firefox and Internet Explorer & can't duplicate it...

That block (banner, adsense & links) is an iframe - do you have your browser set to deny frames? Perhaps I should try a php include file instead. I'll test that as well & see if it works w/ the ad mgmt script and forum mod. I think I saw the forum mod allows for html or php code...
Eric is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 08-23-2007, 12:26 PM
Administrator
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,904
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Default Re: Magic Link

Okay, I got the PHP include to work in the test forum ...Check that out & let me know if you have the same problems, or any at all, and I'll use that instead of the iframe. Thanks
Eric is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 08-23-2007, 05:01 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 69
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Send a message via AIM to Indemnity83 Send a message via Yahoo to Indemnity83
(Thread Starter)
Default Re: Magic Link

I didn't realize it was in an iFrame. The Ad blocking program I use was blocking it, which explains why it only messed with the link labeled "Advertising".

It works in an iFrame if I turn off the ad blocker, as a php include though it works with the ad blocker on too.

Indemnity83 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 08-23-2007, 05:06 PM
Administrator
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,904
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Default Re: Magic Link

I've already changed it to the php include across the rest of the site & will replace the iframe on the rest of the forums as well since many people dislike frames

Thanks for the feedback!
Eric is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome