2009 xb Heater a/c not working. NOT blower motor/resistor - Scion XB Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 11-27-2017, 10:39 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Default 2009 xb Heater a/c not working. NOT blower motor/resistor

Hello everyone. I'm in desperate need of help. So it all started with my fan speed control slowly losing function. With every malfunction there would be this sort of clicking sound from behind the steering wheel every time I'd turn the fan speed knob a certain way (though never at the same spot). This clicking sound would sort of sound like the clicking when you'd try to start a car with a dead battery. Then I'd hear this slight *ERRRR* sound like something was turning or moving, and then the fan would work for a little while. Until it would *click* again, then stop. So basic google searches pointed towards changing out the blower motor, and/or resistor, which I did both this past weekend and it stillllll doesn't work! I recently bought this car and up until this point, I've absolutely loved it, but mannn I'm tired of these little BS things happening to the cars I own slowly draining me of money I don't have. For the most part now, the fan just doesn't work no matter how many times I jiggle the fan speed just right, but every now and again (days apart), it'll do it's little sound effects, and work for about 2 minutes tops. Please help me!
freefleaspray is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome