Scion XB Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #1
Over the past week, I've noticed the link for the "Active Topics" is no longer taking you to the the correct page. It's going to the main directory for the entire forum.

Any chance on getting it fixed? I really like the "Active Forums" option since it gives you the listing of the most active thread within the entire site. It helps not having to go into each sub forum to see any new threads.

http://www.newscionxb.com/index.php?page=active_topics
 

·
Registered
Joined
·
1,031 Posts
I agree, I don't like the new setup. Please fix!
 

·
Registered
Joined
·
107 Posts
I always click the "new posts" tab to see whats recent...
 

·
Premium Member
Joined
·
2,526 Posts
This is the first time Ive been back in almost a week, been out and about but I do agree. We are seeing if we can get this changed back.

You can get to the newest posts just by clicking on the NEW POSTS link at the top, like Joe has said.
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #5
This is the first time Ive been back in almost a week, been out and about but I do agree. We are seeing if we can get this changed back.

You can get to the newest posts just by clicking on the NEW POSTS link at the top, like Joe has said.

Thanks Phobic, great suggestion
 

·
Administrator
Joined
·
149 Posts
#1. Moved topic to proper section. This doesn't belong in the "2nd Gen Scion xB Talk" section.

#2. Ticket submitted to the techies to fix it.
 

·
Registered
Joined
·
266 Posts
It works! Thanks :D
 
1 - 10 of 10 Posts
Top